Джерела Святої Анни та вагітність

Як завагітніти?

Свята вода щоб завагітніти.

Чи насправді допомагає Джерело Святої Анни в питаннях вагітності?

Які сильні молитви та ікони дійсно допомагають завагітніти? Як не витратити 100 000 грн на ЕКО?

Святі місця які допомагають завагітніти.


НА ці та інші питання Ви отримаєте відповіді,  прочитавши статтю


    Якщо уважно прочитати жіночі форуми, що присвячені порадам бездітним парам, які шукають різні варіанти як завагітніти, то можна звернути увагу, що є рекомендації відвідати т.з. Святі місця, які допомагають з цим питанням. Особливо рекомендують відвідати Джерело Святої Анни. Бо Свята Праведна Анна є покровителькою сімей і допомагає бездітним парам.


 Але...

Є декілька важливих моментів, на які жіночі форуми зовсім не зважають. 

   

    1.  Джерел, освячених на честь Святої Анни насправді багато на Західній Україні. Жіночі форуми в основному про це мовчать. Вказують лише про одне джерело св. Анни — в селі Онишківці. Хоча насправді більшість жителів наприклад Галичини їдуть на джерело св. Анни в Зарваницю. В Чернівецькій області своє Джерело на честь цієї Святої. 


    2.  Чому жінка не може завагітніти? Якщо вірити жіночим форумам, це все тому, що бездітна пара досі не окунулась в якійсь освяченій купелі і не прочитала сильну молитву. От одразу як покупався десь і прочитав дуже сильну молитву щоб завагітніти... і все... 2 полоски. 

   

    В мене питання до Вас, хто читає даний сайт — Ви точно впевнені, що цього достатньо? Просто поїхати покупатися і прочитати молитву, скачану з Інтернету і все...? Поїздка покупатися коштує наприклад 900 грн. Це якщо їхати з паломницькою службою "Святині України" до Джерела в селі Онишківці. Зробити ЕКО (штучне запліднення) - коштує в середньому від 70 000 до 100 000 грн. Притому, що насправді 100% гарантії лікарі не дають.

    То моє друге питання до Вас. А чому досі не закрились медичні центри, що деруть просто шалені гроші, якщо можна в 100 разів дешевше поїхати десь покупатися. І не витрачати час, нерви, великі гроші і т.д.?


    3. А чому на цих форумах не пишуть тисячі пар, які безрезультатно відвідали різні Джерела Святої Анни, потім річку Іордан (в кого гроші дозволяють звичайно), потім 2-3 безрезультатних ЕКО (знову ж таки якщо фінанси є).


    То що, не їхати тепер на Джерело Святої Анни, спитаєте Ви. 

    Насправді їхати треба, але покладатися не тільки на процес купання в купелі, не тільки на сильну молитву до Святої Анни щоб завагітніти. Є ще важливі моменти, які не захотіли навіть дізнатися ті тисячі пар, які і досі чекають на первістка. Всі ті пари якраз і покладалися виключно на халяву на купання та на молитву, скачану з жіночих форумів.


Саме про ці ВАЖЛИВІ моменти Ви дізнаєтесь від нашої паломницької служби "Святині України", під час поїздки до Джерела. 

В поїздці є окремі консультації бездітним парам.

Ці консультації допомогли вже не менше ніж 300 парам отримати первістка.


    Що робити щоб завагітніти?

    Їхати з нами на Святі Почаївські землі, проходити під час поїздки нашу консультацію, молитися біля тих ікон, які дійсно допомагають завагітніти (про ці ікони не знають на жіночих форумах), окунатися в купелі Святої Анни і розраховувати на Божу милість отримати довгоочікуване щастя.

    

    Відповіді на популярні питання, пов'язані з проблемою завагітніти.


   Яка сильна молитва щоб завагітніти?

    "молитва щоб завагітніти", "молитва до богородиці щоб завагітніти" - такі популярні пошукові запити в Інтернеті. Дівчата, що читають цю статтю - Ви можете не шукати цю молитву, бо насправді гарантований результат жоден текст не дасть, бо такого тексту не існує. Чому не існує? Бо у кожної жінки свої молитви і своє прохання, які мають йти від серця та душі. Звичайно ніхто не заважає читати ту молитву, яку Ви знайшли десь в Інтернеті. Питання тільки одне, що будете робити якщо молитва не спрацює? Підказка - молитва допоможе, але треба знати в якому місці і коли її прочитати. Під час поїздки з нами — ми покажемо те місце, де зцілюється більшість бездітних пар. 


    Святі місця які допомагають завагітніти?

    В паломницькій поїздці на Святі Волинські землі Ви зможете відвідати ці місця. Серед яких - Скит Святої Анни, Божа Гора з чудодійним Живоносним Джерелом, Скит Духа Святого та інші. Ви зможете, пройшовши нашу консультацію для бездітних пар, правильно відвідати ці Святі місця. Звичайно, що Ви можете і самі поїздити своїм авто по цим місцям, без нашої консультації. Будь ласка. Тільки уважно прочитайте ще раз цю сторінку і особливо зверніть увагу на гроші за ЕКО. І порівняйте з бюджетом своєї подорожі. 


    Молитва до Святої Анни щоб завагітніти

    В самому жіночому монастирі — Скиту Святої Анни — священники рекомендують щиро читати молитву "Свята Праведна Анна - моли Бога за нас"


    Священник, який допомагає завагітніти? Чи є такі насправді?

    Звичайно, що такі священнослужителі є, і деякі пари отримали корисні поради. Але не всі, більшість пар потім або розбіглась, або пішла брати кредити на ЕКО. Тому цей варіант теж треба відпрацювати, особливо враховуючи те, що він набагато дешевший ніж ЕКО. Під час нашої поїздки теж буде можливість отримати благословення у священника на Джерелі Святої Анни.


Замовлення поїздки для бездітних пар - інформація по посиланню


після поїздки з нами Ви збільшите свої шанси зробити такі радісні фото